Een login aanvragen voor het ganzenbord op UMAP

 

Als je wilt deelnemen aan het Ganzenbord kun je hieronder je naam, en email adres opgeven. Wij maken dan op dat email adres een login als expert aan. En je krijgt de link van de UMAP kaart.

Dan moet je binnen UMAP een eigen login aanmaken.

UMAP vraagt je daarvoor in te loggen via een andere site: of osm, of twitter. Mocht je geen Twitteraccount willen maken, maak dan een account aan bij Open Street Map. Dat kan heel eenvoudig, log in op UMAP, klik door naar inloggen, klik op open street map en geef een emailadres met wachtwoord op:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De link naar de UMAP pagina, klik op inloggen.

 

Als geen twitter account hebt, maak dan een account bij OSM aan. Gebruik dan het email adres dat je ook aan ons opgegeven hebt.

 

In principe werken we eenmaal per week de login bij. Je krijgt bericht per email als je account geactiveerd is. Dan kun je op de Ganzenbord site inloggen.

 

 

Als je wilt meedoen, vul dan hier je gegevens in: als je niet je naam wilt gebruiken, geef dan bij bericht de naam / titel op waarvan je wilt dat die op de ganzenbordpagina staat, zoals Jantiens’ tocht of Dokkumers naar Rome. Als je pas later vertrekt, geef dan aan vanaf welk moment je de inlog aktief wilt hebben.

Op de volgende pagina uitleg over de kaart en

uitleg over het zetten van je pion.

 

Welk getal is hoger: 6 of 9? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)