Wat mag wel en wat mag niet

 

  • De pagina heeft meerdere spelers, dus je moet de anderen niet dwarszitten.
  • Je mag je eigen pionnen beheren zoals je wilt. Dus er extra pionnen bijzetten, aan elke pion gegevens toevoegen of weer verwijderen.
  • Je mag geen lagen met kaarten verwijderen
  • Je moet proberen de pionnen van anderen niet te verplaatsen. Dat betekent dat als je verbinding slecht is, je tijdens het werken op moet passen.
  • Zet terwijl je werkt altijd de pion op je eigen laag. Niet op de algemene kaart en niet op de laag van een ander. Dat doe je door eerst je eigen laag te aktiveren, de andere lagen even onzichtbaar te zetten en dan pas een nieuwe pion te zetten.

Als je dat even vergeten bent, kun je dat later zo wijzigen.

Je moet eerst je eigen laag aktief zetten en dan pas je pion zetten.

Dan steeds opletten dat die wel op je eigen laag staat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra mogelijkheden

Als je heel veel gegevens via deze site wil aanbrengen, zoals veel foto’s of veel tekst, kun je beter een eigen versie van de kaart vragen. Anders wordt de site traag voor anderen.

Stuur ons in dat geval een email en we maken een kopie voor jou alleen. Zet dan ook de toegang alleen op jouw naam, zodat anderen daar niet meer aan kunnen wijzigen.

 

Hoe lang blijft je link bestaan

In principe blijft je link bestaan zolang deze versie van de kaart bestaat. De kopie die je gebruikt heeft een jaartal en nummer. Je krijgt een waarschuwing als deze versie niet meer in gebruik is, dan kun je alsnog een extra kopie voor jezelf krijgen.